Η διαστημική πρόταση της Τότεναμ για να κρατήσει τον Κέιν

Πρόταση ύψους 470.000 ευρώ την εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει η Τότεναμ στον Χάρι Κέιν προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

Tottenham's Harry Kane applauds fans after his team lost 4-3 at the end of an English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Jon Super)
ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ AP

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να πείσουν τον Χάρι Κέιν οι ιθύνοντες της Τότεναμ να παραμείνει στην ομάδα και σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph αναμένεται να καταθέσουν άμεσα μία εξωφρενική πρόταση ανανέωσης για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, τα "σπιρούνια" θα προσφέρουν στον Κέιν περίπου 470.000 ευρώ την εβδομάδα προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024, δηλαδή σχεδόν 24.000.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν πιέζει τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και την Τότεναμ για να κάνει δικό της τον Άγγλο. Η αγγλική ομάδα απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση ύψους 80.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η νέα αλλαγή της Παρί στην υπόθεση Εμπαπέ που αλλάζει τα δεδομένα

Μπαρτσελόνα: Από αποτυχημένη μεταγραφή, τεμπέλης και αδιάφορος, στους αρχηγούς των μπλαογκράνα

Ο Τζέραρντ θέλει κι άλλον πρώην άσο της Λίβερπουλ στην Αλ Ετιφάκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK