Η δικαίωση της Γαλατασαράι: Πήρε παίκτη με 1,1 εκατ. ευρώ και δύο χρόνια μετά τον πουλάει 30 εκατ. ευρώ

Η επένδυση 1,1 εκατ. ευρώ της Γαλατασαράι στον Σάσα Μπόι κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη καθώς ο παίκτης μετακομίζει στο Μόναχο αντί 30.000.000 ευρώ.

Manchester United's Alejandro Garnacho, left, challenges for the ball with Galatasaray's Sacha Boey during the Champions League group A soccer match between Galatasaray and Manchester United in Istanbul, Turkey, Wednesday, Nov. 29, 2023. (AP Photo)
Ο Σάσα Μπόι AP PHOTO

Η Γαλατασαράι γέμισε το ρόστερ της με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε δύο κατηγορίες α) τα μεγάλα ονόματα, β) και τους ανερχόμενους.

Παίκτης από την κατηγορία των ανερχόμενων έφτασε η στιγμή να δικαιώσει την επιλογή της ομάδας του καθώς η Μπάγερν χτύπησε την πόρτα αμφότερων και υπάρχει deal.

Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί τα βρήκαν σε όλα με τους Τούρκους και κάνουν δικό τους τον Σάσα Μπόι. Ο Γάλλος μπακ άρχισε την καριέρα του στην Ρεν αλλά το καλοκαίρι του 2021 αποχώρησε από την Ligue 1 για να παίξει ποδόσφαιρο στην Γαλατά αντί μόλις 1,1 εκατ. ευρώ.

Ο 23χρονος πλάγιος οπισθοφύλακας έκανε εξαιρετικά πράγματα στην Super Lig γεγονός που ανάγκασε την Μπάγερν, όπως κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να τον προσέξουν. Εν τέλει ο Τόμας Τούχελ άναψε το πράσινο φως για τον Μπόι γεγονός που θα αποφέρει στην Γαλατασαράι 30.000.000 ευρώ.

Βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε ο Μπόι με τους Γερμανούς θα είναι κάτοικος Βαυαρίας τουλάχιστον έως το 2029. Και κάπως έτσι η Μπάγερν κλείνει το κεφάλαιο απόκτησης right back και το καλοκαίρι αναμένεται "καυτό" ενόψει των υπολοίπων προσθηκειών.

Διαβάστε περισσότερα

Κλοπ: Οι υποψήφιοι διάδοχοι

Λίβερπουλ: Η πρόβλεψη του Αλόνσο για τον μελλοντικό του πάγκο

Απίθανο: Δείτε πόσα χρήματα βγάζουν Μέσι και Κριστιάνο από Fake followers

News 24/7

24MEDIA NETWORK