Η διπλή ρήτρα του Ντιμπάλα: Ο Αργεντινός έχει δέσει κόμπο την Ρόμα

Όχι μία αλλά δύο φορές έχει δέσει την Ρόμα ο Ντιμπάλα και μόνο κερδισμένος βγαίνει από τη μεταγραφή του εκεί.

Roma's Paulo Dybala, right, greets coach Jose Mourinho during the Italian Serie A soccer match between Roma and Monza at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Ντιμπάλα με τον Μουρίνιο AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Πάολο Ντιμπάλα έχει υπογράψει εξαιρετικό deal με την Ρόμα, τέλος. Η συμφωνία του Αργεντινού ποδοσφαιριστή με τους Ρωμαίους είναι μαεστρικά δουλεμένη και κατά 99,9% υπέρ του ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης έχει δέσει κόμπο την ομάδα του Μουρίνιο και πραγματικά κάνει ό,τι θέλει.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως ο Ντιμπάλα έχει μία ρήτρα 12.000.000 ευρώ η οποία πληρώνεται από τον ενδιαφερόμενο και ο επιθετικός πάει όπου αγαπάει. Ωστόσο, ο Ντι Μάρτζιο γράφει πως η ρήτρα αυτή είναι διπλή: Άλλα ισχύουν για την Ιταλία κι άλλα για το εξωτερικό.

Πώς το έφτιαξαν έτσι;

Η μεγάλη εικόνα: Εάν μία ιταλική ομάδα χτυπήσει την πόρτα της Ρόμα για να αγοράσει τον Ντιμπάλα δεν ισχύει το 12άρι. Για κλαμπ του εγχώριου πρωταθλήματος το ποσό ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ. Οι πρωτευουσιάνοι έχουν το δικαίωμα να επιχειρήσουν να σβήσουν την ρήτρα αυξάνοντας τις απολαβές του Ντιμπάλα από τα 3,8 εκατ. ευρώ στα 6 εκατ. ευρώ.

Κι αν η Ρόμα αρνηθεί να αυξήσει τις απολαβές του τότε εκείνος φεύγοντας θα πάρει μαζί του και το 20% από τα 20.000.000 ευρώ. Εδώ έχει η ομάδα τον τελευταίο λόγο.

Αναφορικά με την ρήτρα των 12.000.000 ευρώ που είναι για τις ομάδες εκτός Ιταλίας, εκεί μιλάει καθαρά ο Ντιμπάλα. Εάν μία ομάδα προσφέρει τα 12.000.000 ευρώ και η Ρόμα του κάνει αύξηση αποδοχών, τότε ο Αργεντινός θα αποφασίσει τι θα κάνει κι αν φύγει δεν παίρνει το 20%. Πολύ πολύ καλό συμβόλαιο έχει κάνει ο 29χρονος.

Διαβάστε περισσότερα

Πώληση Γιουνάιτεντ: Πάρτι δισεκατομμυρίων

Νεϊμάρ: Αυτές είναι οι δίδυμες αδερφές της ομάδας βόλεϊ της Βραζιλίας που έστελνε

Πώληση Γιουνάιτεντ: Τα τρία πιθανά σχέδια για το νέο γήπεδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK