Η εγχείρηση καρδιάς του Κριστιάνο Ρονάλντο

Σε εγχείρηση καρδιάς είχε υποβληθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ηλικία 15 ετών προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Διαβάστε την ιστορία που αποκάλυψε η μητέρα του Πορτογάλου και που λίγοι γνωρίζουν.

Η εγχείρηση καρδιάς του Κριστιάνο Ρονάλντο

Μετά τις αποκαλύψεις του αδερφού του Κριστιάνο Ρονάλντο, σειρά είχε η μητέρα του Πορτογάλου. Η Ντολόρες Αβέιρο μίλησε στα μμε για τον γιο της που είναι πρόσωπο των ημερών μετά και την κατάκτηση του Champions Leauge, αποκαλύπτοντας πως σε ηλικία 15 ετών, οι γιατροί διέγνωσαν ταχυκαρδία στον Ρονάλντο, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να σταματήσει απότομα η καριέρα του. Ωστόσο, προχώρησαν σε εγχείρηση καρδιάς, κάτι που ίσως τελικά να τον βοήθησε ακόμη περισσότερο:

Ίσως η επέμβαση τον βοήθησε να τρέχει ακόμα πιο γρήγορα. Η καρδιά του χτυπούσε γρήγορα, όταν δεν έτρεχε. Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ με προειδοποίησαν και υπέγραψα τα έγγραφα που ενέκριναν τη θεραπεία του", τα λόγια της μητέρας του Ρονάλντο.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Υποβλήθηκε σε επέμβαση καυτηριασμού με λέιζερ. Ηταν στο χειρουργείο από το πρωί έως το απόγευμα. Ανησύχησα επειδή υπήρχε πιθανότητα να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, η θεραπεία πήγε καλά και έπειτα από μερικές μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Κριστιάνο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, επειδή δεν πήρε στα σοβαρά την κατάστασή του. Εγώ, όμως, τρόμαξα πολύ".

Τελικά, όπως έδειξε και η ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο όχι μόνο ξεπέρασε το πρόβλημά του, αλλά μερικά χρόνια μετά, έχει καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμη:

Η ιστορία πίσω από την αγκαλιά του Ρονάλντο

Σκηνοθετημένος ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο!

24MEDIA NETWORK