Η εικόνα παράδοσης στην Σίτι του Γκουαρδιόλα φαίνεται από ένα video!

H Mάντσεστερ Σίτι έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο νικώντας 1-0 την Τσέλσι, σε ένα ματς που οι Λονδρέζοι θα θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν για ένα στατιστικό και ένα... στιγμιότυπο!

Η εικόνα παράδοσης στην Σίτι του Γκουαρδιόλα φαίνεται από ένα video!

Σε σχέση με τα περισσότερα παιχνίδια της μέσα στη σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι δεν "διέλυσε" την αντίπαλό της αφού έβαλε μόνο ένα γκολ και δεν είχε πολλές "καθαρές" ευκαιρίες, ωστόσο ακόμα και έτσι έκανε τη δουλειά της με το 1-0 επί της Τσέλσι και θέλει τέσσερις ακόμα νίκες για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, έχοντας +16 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε αντίθεση μάλιστα με την ομάδα του Γκουαρδιόλα που κέρδισε και το απόγευμα της Κυριακής το χειροκρότημα, εκείνη του Αντόνιο Κόντε απογοήτευσε, αφού δεν είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο στο Μάντσεστερ και προτίμησε να... παρκάρει πούλμαν μπροστά από την εστία του Κουρτουά για να περιορίσει τις απώλειες.

Η επιλογή άλλωστε του Αζάρ ως "ψευτοεννιάρι" ήταν ενδεικτική των προθέσεων των "μπλε", που κατάφεραν μάλιστα για πρώτη φορά μετά από 10+ χρόνια να ολοκληρώσουν παιχνίδι τους χωρίς ούτε μία τελική προσπάθεια εντός της αντίπαλης εστίας.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό αφού εξόργισε τους οπαδούς της και η έλλειψη διάθεσης να μαρκάρουν και να πρεσάρουν τον αντίπαλο, κάτι που φάνηκε σε υπερθετικό βαθμό στο 75ο λεπτό, με τους παίκτες της Σίτι να κάνουν πασούλες στο μισό γήπεδο της Τσέλσι και εκείνους του Κόντε να παρακολουθούν σαν... αγάλματα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK