Η εκδήλωση του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη

Το παρόν στην ετήσια εκδήλωση του συνδέσμου του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη έδωσαν οι Μέγιερι, Φουστέρ και Ιμπαγάσα.

Η εκδήλωση του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη

Οι τρεις παίκτες που βρίσκονται στην Αμερική με σκοπό να πάρουν μέρος σε προωθητικές ενέργειες σχετικές με την συμμετοχή του Ολυμπιακού το καλοκαίρι στο International Champions Cup όπου θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης τις Μίλαν (24/07 - Νέα Υόρκη), Λίβερπουλ (27/07 - Σικάγο) και Μάντσεστερ Σίτι (02/08 - Μινεάπολις).

Η είσοδος των ποδοσφαιριστών στο χώρο της εκδήλωσης συνοδεύτηκε από την ανάκρουση του ερυθρόλευκου ύμνου. Οι παρευρισκόμενοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που πλησίασαν τους Ιμπαγάσα, Μέγιερι και Φουστέρ για ένα αυτόγραφα και μια φωτογραφία.

Οι τρεις ερυθρόλευκοι έλαβαν τιμητικές πλακέτες από τα μέλη του συνδέσμου του Ολυμπιακού, εκφράζοντας, για πολλοστή φορά την ευγνωμοσύνη τους και καλώντας τους φιλάθλους να τους δουν από κοντά στους αγώνες του International Champions Cup.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Μπάλαζ Μέγιερι που έδειξε ενθουσιασμένος από την λατρεία που δείχνει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ούγγρος τερματοφύλακας:

«Ήταν πολύ όμορφες οι εκδηλώσεις του κόσμου όταν μπήκαμε στην αίθουσα. Συνειδητοποιήσαμε πόσο πολύ αγαπάνε εμάς και τον Ολυμπιακό. Είναι μια πολύ όμορφη γιορτή για την ομάδα μας και αφορά στην αγωνιστική σεζόν που μόλις τελείωσε αλλά και αυτά που έρχονται στο μέλλον».

News 24/7

24MEDIA NETWORK