Η έλλειψη καλών επιλογών και το μεγάλο ποσό αποζημίωσης αλά Μουρίνιο τον κρατούν στο Μάντσεστερ

Η αναγκαστική συμπόρευση δεν σημαίνει πως θα καθίσει άπραγος περιμένοντας το αντίο, ξεκίνησε ήδη η κινητοποίησή του μεταγραφικά.

FILE - In this Thursday, March 4, 2021 file photo, Tottenham's manager Jose Mourinho smiles during the English Premier League soccer match between Fulham v Tottenham Hotspur at the Craven Cottage stadium in London. José Mourinho has been hired to coach Italian club Roma starting next season. The move came a few hours after the clubs American owners announced that current coach Paulo Fonseca will depart at the end of this season. Mourinhos contract is for three seasons. Mourinho previously coached in Serie A at Inter Milan. (Neil Hall/Pool via AP, File)
(Neil Hall/Pool via AP, File) AP

Εκ του αποτελέσματος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει λαθέψει αρκετές φορές όσον αφορά την επιλογή προπονητή. Αρκετοί φίλοι της ομάδας και όχι μόνο θεωρούν πως εν τέλει ο Τεν Χαχ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει από τους προκατόχους τους, ωστόσο ο Ολλανδός θα μπορούσε να θεωρηθεί αρκετά τυχερός αν λάβει κανείς υπόψιν τις τωρινές συνθήκες.

Η Γιουνάιτεντ λόγω των κακών οικονομικών πρακτικών τα τελευταία χρόνια, αδυνατεί να κάνει μεγάλες μεταγραφές ή ακόμα και να... επιλέξει άλλον προπονητή. Η αποζημίωση του Τεν Χαχ μπορεί να αγγίξει κάτι λιγότερο από 20 εκατομμύρια λίρες και αυτό είναι ένα απαγορευτικό ποσό για τους "Κόκκινους Διαβόλους", ενώ συν τις άλλοις, σε περίπτωση υπογραφής κάποιου επιτυχημένου προπονητή θα κληθεί η ομάδα κατά πάσα πιθανότητα να πληρώσει και μπόνους υπογραφής...

Σαν να μην έφταναν αυτά για τον Τζιμ Ράντκλιφ, τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, η αίσθηση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό είναι πως δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές στην αγορά για elite προπονητές. Με βάση αυτά τα δεδομένα, φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση από τον σύλλογο να υπάρξει μία συμπόρευση αορίστου χρόνου με τον Τεν Χαχ και να επιχειρήσουν από κοινού να ανορθώσουν την ομάδα μεταγραφικά.

Επί της ουσίας, ο Τεν Χαχ δεν θα είναι πλέον αδρανής στα μεταγραφικά παζλ όπως φέρεται να ήταν η πρόθεση των διοικούντων και αυτό σημαίνει πως η μεταγραφή μπακ, που τόσο έχει ανάγκη η Γιουνάιτεντ, θα φέρει ενδεχομένως και την υπογραφή του Ολλανδού προπονητή.

Διαβάστε περισσότερα

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του οικονομικού τμήματος της Μπαρτσελόνα

Μέσι για Παρί: "Δεν ήταν μία αλλαγή που ήθελα, έπρεπε να ξαναχτίσω την ζωή μου εκεί"

News 24/7

24MEDIA NETWORK