Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του οικονομικού τμήματος της Μπαρτσελόνα

Αίσθηση προκάλεσε στους φιλάθλους των Καταλανών η αποχώρησή του από την ομάδα.

FC Barcelona club President Joan Laporta begins a news conference in Barcelona, Spain, Friday, Aug. 6, 2021. Barcelona's announcement that Lionel Messi would be leaving the club set Paris Saint-Germain scrambling to figure out if it could sign the most desired free agent in soccer history. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα περνάει μία οικονομική και όχι μόνο κρίση τα τελευταία χρόνια και το βάρος στην νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Λαπόρτα αποδεικνύεται πολύ. Η λύση για οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη δεν έχει ακόμα δοθεί και σαν να μην έφτανε αυτό, προέκυψε η παραίτηση του αντιπροέδρου του οικονομικού τμήματος.

Ο Έντουαρντ Ρομέου επιβεβαιώθηκε μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πως παραιτείται και ο λόγος αυτής της κίνησης του φαίνεται πως είναι για προσωπικούς λόγους.

Μετά την φυγή του αντιπροέδρου, αναμένονται αλλαγές στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να έρθει στον σύλλογο ένας άξιος αντικαταστάτης δεδομένης της άσχημης οικονομικής κατάστασης που βιώνει ο σύλλογος.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός των άλλων η Μπαρτσελόνα ψάχνει και για αντικαταστάτη του Τσάβι ο οποίος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να έχει μέχρι στιγμής εντοπίσει τον εκλεκτό που θα την ανεβάσει επίπεδο αγωνιστικά.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τεν Χαχ δίνει 90 εκατ. για έναν ακόμα παίκτη με προϋπηρεσία στον Άγιαξ, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πάνε για τον 6ο με αντ...

Απείλησαν την οικογένεια του Ντι Μαρία επειδή ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε

News 24/7

24MEDIA NETWORK