Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία Ρονάλντο, Ρόμπεν, Σιμεόνε (VIDEO)

Στα πλαίσια της εκδήλωσης για τη "Χρυσή Μπάλα" η FIFA δημιούργησε ένα VIDEO, ρωτώντας τους υποψήφιους προπονητές και ποδοσφαιριστές για ποιον άλλο λόγο πέρα από το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να παραλάβουν το βραβείο. Δείτε την αμηχανία των πρωταγωνιστών, καθώς και τις επικές απαντήσεις του Κάρλο Αντσελότι.

Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία Ρονάλντο, Ρόμπεν, Σιμεόνε (VIDEO)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μεγάλος νικητής της "Χρυσής Μπάλας", ενώ ο Γιόαχιμ Λεβ αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της χρονιάς. Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι υπεύθυνοι της FIFA δημιούργησαν ένα χιουμοριστικό VIDEO, κάνοντας μία... διαφορετική ερώτηση σε όλους τους υποψήφιους.

"Φανταστείτε ότι βραβεύεστε με τη "Χρυσή Μπάλα" για πράγματα που έχετε κάνει στην προσωπική σας ζωή. Για ποιο λόγο θα την λαμβάνατε;"

Ξεπερνώντας την αρχική αμηχανία, οι πρωταγωνιστές, αφού χαμογέλασαν, απάντησαν αρκετά... διπλωματικά. Ο μοναδικός που είχε το θάρρος να αποκαλύψει τα ταλέντα του, πέρα από την προπονητική, ήταν ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τόνισε πως είναι σπουδαίος σεφ και εξαιρετικός τραγουδιστής.

Δείτε το VIDEO και μάθετε τι απάντησαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Αντρες Ινιέστα, Τόνι Κρόος και οι υπόλοιποι αστέρες του ποδοσφαίρου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK