Η Ευρώπη... διώχνει τον Αραούχο από την ΑΕΚ!

Κι όμως ανεξάρτητα με το εισιτήριο που θα λάβει η ΑΕΚ για την Ευρώπη, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο. Οι πιθανότητες, δυστυχώς, δεν είναι με το μέρος της Ένωσης.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
araujo EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα αρχίσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις την επόμενη περίοδο στις 26-27 Ιουλίου και στη χειρότερη στις 13 του ίδιου μήνα. Τότε είναι προγραμματισμένοι ο 3ος και 2ος προκριματικός γύρος αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει αυτόματα πως η προετοιμασία πρέπει να αρχίσει ένα μήνα νωρίτερα και φυσικά οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις να έχουν ολοκληρωθεί. Σε αυτές βάλτε και του... φορ, για τον οποίο πλέον όλοι κατάλαβαν πως αποτελεί βασική προτεραιότητα όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό.

ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΣΩ

Δυστυχώς για την ΑΕΚ, ο Σέρχιο Αραούχο πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα. Αυτό γιατί σύμφωνα με την "Live Sport" η Λας Πάλμας ενημέρωσε τον Αργεντινό πως υπολογίζεται κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι, αφού ο νέος προπονητής θέλει να τον τσεκάρει από κοντά.

Έτσι, χρόνος για να περιμένουν στην Ένωση δεν υπάρχει, με δεδομένο πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν επίσης ο Αλμέιδα που δεν υπολογίζεται ( έμεινε τρίτο σερί ματς εκτός αποστολής), ο Πέκχαρτ και ο Αραβίδης που μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες.

Συμπέρασμα: Είτε η ΑΕΚ θα πάει σε ρίσκο περιμένοντας να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Αραούχο με κίνδυνο να πάει χωρίς ένα βασικό όπλο στα προκριματικά, είτε θα ψάξει άλλη περίπτωση βασικού επιθετικού ανάλογης αξίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK