Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Τι έγινε στις εμβόλιμες αγωνιστικές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Αρχίζοντας από την Serie A, μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι στο Μιλάνο, η Ρόμα επικράτησε με 3-2 της Ίντερ. Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι προηγήθηκαν με 3-0 και εν συνεχεία άντεξαν οριακά στην αντεπίθεση των γηπεδούχων. Ουδέν πρόβλημα για Γιουβέντους και Μίλαν, ενώ η Φιορεντίνα πήρε το ντέρμπι της Τοσκάνης απέναντι στη Σιένα. Πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την Ουντινέζε, δίχως νικητή τα Λάτσιο - Κιέβο και Πάρμα - Μεσίνα.

Στην Primera Division η Οσασούνα επέστρεψε στην κορυφή (3-2 την Μπιλμπάο) μετά την ήττα της Χετάφε. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικήςη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1 στο "Ριαθόρ". Δύο γκολ για την ομάδα του Χοακίν Κάπαρος πέτυχε ο Χουάνμα. Η Μπαρτσελόνα έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Μάλαγα (2-0), ενώ η Βαλένθια γνώρισε ανέλπιστη εντός έδρας ήττα από τη Σεβίλλη με 2-0. Νίκη μετά από 5 αγώνες για την Μαγιόρκα, ενώ η Βιγιαρεάλ συνέχισε με διπλό (3-2) στην έδρα της Μπέτις.

Στην σκοτσέζικη Premiership, η Χαρτς δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στη Κιλμάρνοκ αλλά ένα τέρμα του Εντγκάρας Γιανκάουσκας ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο και να κρατήσει τη διαφορά της μίας νίκης από τη Σέλτικ που με τη σειρά της δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στη Μάδεργουλε την οποία και συνέτριψε με 5-0. Η Χιμπέρνιαν πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Ντανφέρμλιν, ενώ η Ρέιντζερς κατάφερε να χάσει πόντους και απέναντι στη Λίβινγκστον. Ως εκ τούτου, όχι μόνο βρίσκεται στην τέταρτη θέση αλλά απέχει και έντεκα πόντους από την παρέα των Τάκη Φύσσα και Ρούντι Σκάτσελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK