Η fair play δήλωση του Ζιντάν για τον λαβωμένο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ τέθηκε νοκ-άουτ από την κρίσιμη ρεβάνς της Παρί με την Ρεάλ ελέω του σοβαρού τραυματισμού του και ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έκρυψε τη στενοχώρια του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Real Madrid's Marcelo celebrates his side's 3rd goal with his head coach Zinedine Zidane during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Marcelo celebrates his side's 3rd goal with his head coach Zinedine Zidane during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Χετάφε είναι ο επόμενος αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης όμως παραμονή του αγώνα ουδείς στο στρατόπεδο των "μερένγκες" έχει πρώτιστα αυτό το ματς στο μυαλό του και το παραδέχτηκε δημόσια και ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Που τρέχει ο λογισμός τους; Μα φυσικά στον αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Παρί στο Παρίσι, στη ρεβάνς του 3-1 υπέρ των Μαδριλένων στο "Μπερναμπέου", με τον Γάλλο τεχνικό να μην ξεχνάει τον μεγάλο άτυχο Νεϊμάρ και να μοιράζεται με τον κόσμο τη στενοχώρια του.

"Δεν κοιτάζουμε αν θα έχουμε τώρα περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Όχι. Εμείς είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που συνέβη με τον Νεϊμάρ.

Η Παρί είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και θα τον αντικαταστήσει πολύ καλά. Σεβόμαστε την Παρί και θα πρέπει να δώσουμε το 200%", τόνισε ο Γάλλος τεχνικός, προσθέτοντας ότι για να μπορέσει η Ρεάλ να παρουσιαστεί πανέτοιμη κόντρα στην Παρί θα πρέπει να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και απέναντι στην Χετάφε το Σάββατο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK