Η Φεντερίκα "τρομάζει" την Χεορχίνα για τον Ρονάλντο...

Η Φεντερίκα Πελεγκρίνι έχει βάλει ως στόχο να κλείσει την καριέρα της στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020 όμως μέχρι τότε θα ήθελε να έχει συναντήσει τον ... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Italy's Federica Pellegrini looks up after winning a heat of the women's 200-meter freestyle during the swimming competitions at the 2016 Summer Olympics, Monday, Aug. 8, 2016, in Rio de Janeiro, Brazil. (AP Photo/Lee Jin-man)
Italy's Federica Pellegrini looks up after winning a heat of the women's 200-meter freestyle during the swimming competitions at the 2016 Summer Olympics, Monday, Aug. 8, 2016, in Rio de Janeiro, Brazil. (AP Photo/Lee Jin-man) AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Εάν η κρεβατομουρμούρα είναι στα... χόμπι της Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, τότε λογικά δεν θα την αποφύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις προσεχείς ημέρες.

Όχι πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε κάτι το επιλήψιμο "μεθυσμένος" από τα δύο πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους στη φετινή Serie A, απέναντι στην Σασουόλο, αλλά λόγω των δηλώσεων που έκανε για αυτόν μία από τις πιο διάσημες φαν της "βέκια σινιόρα".

Αναφερόμαστε στην Φεντερίκα Πελεγκρίνι, την άκρως επιτυχημενη Ιταλίδα κολυμβήτρια που φιλοδοξεί το 2020 στο Τόκιο να πάρει μέρος στους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, με την 30χρονη "Φέντε" να παραδέχεται σε συνέντευξή της πως θα της άρεσε η ιδέα να βγει για δείπνο με τον Ρονάλντο.

Η Φεντερίκα "τρομάζει" την Χεορχίνα για τον Ρονάλντο...

"Εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με προσκαλούσε σε δείπνο; Θα απαντούσα ναι, είναι παντρεμένος και έχει παιδιά οπότε δεν νομιζω πως θα έχουμε προβλήματα", τόνισε αρχικά η φαν των "μπιανκονέρι" και πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι τώρα με τον Ρονάλντο θα πηγαίνω πιο συχνά στο γήπεδο της Γιουβέντους. Μου αρέσει να τον βλέπω όπως μου αρέσει γενικά να βλέπω όλους τους σπουδαίους παίκτες.

Όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά και των άλλων αθλημάτων όπως η κολύμβηση και το τένις. Με ιντριγκάρει πολύ το γεγονός ότι θα μπορώ να τον βλέπω διά ζώσης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK