Η FIFA ήρε την ποινή που είχε επιβάλλει στον Μπεκενμπάουερ

Άρση αποκλεισμού στην τιμωρία (90 ημέρες χωρίς ενασχόληση με οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα) του Φραντς Μπεκενμπάουερ ανακοίνωσε η FIFA. Ο Γερμανός θρύλος του ποδοσφαίρου είχε αρνηθεί να βοηθήσει στην έρευνα για το σκάνδαλο χρηματισμού που αφορούσε την ανάληψη του Μουντιάλ 2022 από το Κατάρ. Εν τέλει, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της έρευνας.

Η FIFA ήρε την ποινή που είχε επιβάλλει στον Μπεκενμπάουερ

Η FIFA, ανακοίνωσε ότι άρει την απαγόρευση σε κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο που είχε επιβάλλει στον Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου είχε υποπέσει σε παράπτωμα, καθώς είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε έρευνα για το σκάνδαλο του χρηματισμού που είχε ακουστεί για το Μουντιάλ του 2022 και την ανάληψή του από το Κατάρ.

Σύμφωνα με την FIFA, η τιμωρία της 13ης Ιουνίου συμμόρφωσε τον Μπεκενμπάουερ, ο οποίος εν τέλει θα απαντούσε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις στον επικεφαλής ερευνητή Michael Garcia, κάτι που έκανε στις 19 Ιουνίου.

Όπως ισχυρίστηκε, αρνήθηκε να απαντήσει αρχικά στις ερωτήσεις καθώς δεν μπορούσε να κατανοήσει το κείμενο, επειδή ήταν "νομικά αγγλικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK