Η FIFA ερευνά το εσώρουχο του Νεϊμάρ!

Έρευνα φέρεται να διεξάγει η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το... εσώρουχο του Νεϊμάρ στον αγώνα της Βραζιλίας με το Καμερούν. Υπάρχει μέχρι και κίνδυνος τιμωρίας του παίκτη! Διαβάστε αναλυτικά.

Brazil's Neymar celebrates after the 2014 World Cup Group A soccer match between Cameroon and Brazil at the Brasilia national stadium in Brasilia June 23, 2014. REUTERS/Ueslei Marcelino (BRAZIL  - Tags: TPX IMAGES OF THE DAY SOCCER SPORT WORLD CUP)
Brazil's Neymar celebrates after the 2014 World Cup Group A soccer match between Cameroon and Brazil at the Brasilia national stadium in Brasilia June 23, 2014. REUTERS/Ueslei Marcelino (BRAZIL - Tags: TPX IMAGES OF THE DAY SOCCER SPORT WORLD CUP) REUTERS

Ο Νεϊμάρ στο παιχνίδι της Βραζιλίας με το Καμερούν ήταν λίγο απρόσεχτος. Ο σταρ της ομάδας κατέβασε λίγο περισσότερο απ' ότι θα 'πρεπε το σορτσάκι του με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό του.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, η FIFA διεξάγει έρευνα για το εσώρουχο του Νεϊμάρ, το οποίο δεν είναι σχεδιασμένο από κάποιο χορηγό της διοργάνωσης. Η συμφωνία της διοργάνωσης με τους χορηγούς είναι τόσο σημαντική και τα ποσά που διακυβεύονται τόσο μεγάλα που ο παίκτης υπάρχει πιθανότητα να τιμωρηθεί με μεγάλο χρηματικό ποσό... επειδή δεν φόραγε εσώρουχο κάποιου χορηγού!

Η FIFA ερευνά το εσώρουχο του Νεϊμάρ!

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο Euro του 2012 με τον Νίκλας Μπέντερ, στον οποίο υποβλήθηκε πρόστιμο 100.000 δολαρίων! Μένει λοιπόν να δούμε αν τελικά η FIFA θα τιμωρήσει τον Νεϊμάρ ή θα περάσει στα ψιλά αυτή του η ενέργεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK