Η "φωλίτσα" του Αλέξις, και οι κρεβατοκάμαρες με τα δύο διπλά κρεβάτια

Κάτοικος Μάντσεστερ πλέον ο Αλέξις Σάντσες, έπρεπε κάπου να στεγάσει τα όνειρά του. Κι επειδή λεφτά υπάρχουν ο Χιλιανός έκανε δική του μία λουξ... βιλίτσα αξίας 3.000.000 ευρώ. Εκτός από τις πολλές ανέσεις, το θέμα είναι οι κρεβατοκάμαρες που διαθέτουν από δύο διπλά κρεβάτια. (VIDEO)

Η "φωλίτσα" του Αλέξις, και οι κρεβατοκάμαρες με τα δύο διπλά κρεβάτια

O Αλέξις Σάντσες, λαμβάνοντας έναν πακτωλό χρημάτων από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι άνετος να κάνει αγορές και να βγάζει γούστα.

Φεύγοντας από το Λονδίνο, ο Χιλιανός έπρεπε να στεγάσει την καθημερινότητά του σ' ένα λουξ σπίτι στη νέα πόλη που θα ζει τα επόμενα χρόνια...

Και το βρήκε!

Στα προάστια του Μάντσεστερ, ο Αλέξις πλήρωσε 3.000.000 ευρώ και έκανε δική του μία σούπερ βίλα με όλες τις ανέσεις. Και τι ανέσεις; Μέχρι και δικό του πιάνο μπαρ διαθέτει ο Χιλιανός για να χαλαρώνει εντός της οικίας του με ποιοτική μουσική.

Εντάξει, συζήτηση για πισίνες, γήπεδα, γυμναστήρια δεν χρειάζεται καν να γίνει αφού αυτά είναι τα στάνταρ.

Αυτό, όμως, που μας προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η διαμόρφωση των υπνοδωματίων. Τα πέντε... διαμερίσματα του Χιλιανού σταρ, για κάποιο λόγο διαθέτουν από δύο υπερδιπλά κρεβάτια. Χαμός! Μάλλον θα φιλοξενεί κόσμο ο 30χρονος άσος και θέλει... άπλα.

Δείτε βίντεο με φωτογραφίες από το σπίτι:

News 24/7

24MEDIA NETWORK