Η Φούλαμ έβαλε αστρονομική τιμή στον Μίτροβιτς, δεν θέλει να ξαναπαίξει για την ομάδα ο Σέρβος

Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς το είχε σίγουρο για την Σαουδική Αραβία, αλλά η Φούλαμ ζήτησε τέτοια χρήματα που και ανοιχτοχέρηδες έκαναν πίσω.

Fulham's Aleksandar Mitrovic reacts after he was shown a red card during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Manchester United and Fulham at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, March 19, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μίτροβιτς AP PHOTO/JON SUPER

Έξαλλος! Πυρ και μανία είναι ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς με τους ανθρώπους της Φούλαμ της ομάδας που υπηρετεί από το 2018. Όλα έδειχναν τις προηγούμενες μέρες πως ο 28χρονος επιθετικός θα συνέχιζε την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία, αλλά οι Κότατζερς τα έφεραν όλα τούμπα.

Η κατάσταση έχει γίνει τέτοια που σύμφωνα με το Sky Sports ο Μίτροβιτς έχει πει στους ανθρώπους του ότι δεν θέλει να ξαναπαίξει για την Φούλαμ ό,τι κι αν γίνει.

Πάμε στα νούμερα τα οποία είναι πράγματι εξωφρενικά. Σαφώς ο Σέρβος επιθετικός ήθελε να φύγει από την Φούλαμ γιατί τα 20.000.000 ευρώ ανά έτος που του έδιναν στην Σαουδική Αραβία δεν θα μπορούσε να τα βρει πουθενά αλλού. Ο Τύπος υποστήριζε πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο οι δύο ομάδες θα τα έβρισκαν.

Δεν τα βρήκαν. Η Φούλαμ έκανε γνωστό στην Αλ Χιλάλ που αγόρασε πρόσφατα τους Νέβες, Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς και Κουλιμπαλί πως θέλει για τον Μίτροβιτς κοντά στα 60.000.000 ευρώ. Το ποσό θεώρησε τεράστιο και ο ίδιος ο παίκτης και γι' αυτό φέρεται να έχει βγάλει τέτοια αντίδραση απέναντι στην ομάδα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK