Η Γαλατασαράι μπορεί να έχασε αλλά τρίβει τα χέρια της με τον "σεληνιασμένο" Ικάρντι

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μάουρο Ικάρντι πετυχαίνοντας το 14ο του γκολ στη χρονιά στα 15 πρώτα παιχνίδια της Γαλατασαράι στη σεζόν.

Η Γαλατασαράι μπορεί να έχασε αλλά τρίβει τα χέρια της με τον "σεληνιασμένο" Ικάρντι
Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Γαλατασαράι AP

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη σεζόν συνεχίζει την αγωνιστική του άνοδο ο Μάουρο Ικάρντι, πετυχαίνοντας, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, το 14ο του τέρμα σε 15 αναμετρήσεις μέσα στη χρονιά.

Ο Αργεντίνος φορ έχει βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό με τη φανέλα της Γαλατασαράι, η οποία πέτυχε με την περίπτωσή του το τέλειο deal.

Θυμίζουμε πως ο Ικάρντι αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν στην τουρκική ομάδα ως δανεικός από την Παρί, με την Γαλατασαράι να αποφασίζει να βγάλει από τα ταμεία της 10.000.000 ευρώ και να τον κάνει δικό της.

Ο Ικάρντι μπορεί να μην κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση αλλά η τουρκική ομάδα εξακολουθεί να είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης για τη φάση των 16 του Champions League, όντας πλέον στους 4 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Δεν ξεχνά τον αρχηγό της η Μάντσεστερ Σίτι: Προχωρά σε σπουδαία ενέργεια για τον Γκουντογκάν

Ο Μαγκουάιρ πρώτα λύτρωσε την Γιουνάιτεντ και μετά αυτοαποθεώθηκε

Ο "καρχαρίας" της Μπάρτσα αποθέωσε τον Τσάβι και το...ψευδώνυμό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK