Ο "καρχαρίας" της Μπάρτσα αποθέωσε τον Τσάβι και το...ψευδώνυμό του

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τσάβι ο Φεράν Τόρες λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως το παρατσούκλι "καρχαρίας" που του έχουν βγάλει οι συμπαίκτες του ταιριάζει απόλυτα με την νοοτροπία του.

Ο "καρχαρίας" της Μπάρτσα αποθέωσε τον Τσάβι και το...ψευδώνυμό του
Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Βασικός και αναντικατάστατος είναι στο πρώτο μέρος της φετινής σεζόν με την Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες, για τον οποίο οι μπλαουγκράνα έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 55.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Φεράν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσάβι, ο οποίος μάλιστα πίεσε για την απόκτησή του, λέγοντας πως του έδειξε την απαραίτητη εμπιστοσύνη και αυτό είναι κάτι που του έδωσε αυτοπεποίθηση.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο παρατσούκλι "καρχαρίας" που του έχουν βγάλει οι συμπαίκτες του, το οποίο όπως είπε του αρέσει γιατί ταιριάζει με την νοοτροπία του στο γήπεδο.

"...Αισθάνομαι πολύ καλά τώρα, ο Τσάβι με εμπιστεύτηκε και πήρα αυτοπεποίθηση.Το ψευδώνυμο «καρχαρίας» είναι κάτι που είχε μεγάλη απήχηση. Είναι κάτι που ταιριάζει με την νοοτροπία μου..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Ο Γάλλος ετοιμάζεται να βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά στην καριέρα του με τη μεγάλη του αγάπη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανατροπή με Σάντσο, αυτό είναι το φαβορί για τον δανεισμό του

Η Ρεάλ έχει το πάνω χέρι για το αστέρι της LaLiga που έδιωξε "τσάμπα", οι άλλοι δύο μνηστήρες για την απόκτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK