Η Γιουνάιτεντ έλαβε το πρώτο "όχι" για τον αντι - Μαγκουάιρ αλλά επιστρέφει

Αρνητική ήταν η πρώτη απάντηση της Μπάγερν Μονάχου στην πρόταση που της κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Μπένζαμιν Παβάρ. Επανέρχονται άμεσα με νέα προσφορά οι "Βαυαροί".

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Χάρι Μαγκουάιρ, για τον οποίο η Γουέστ Χαμ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 35.000.000 ευρώ.

Ο Έρικ Τεν Χαχ είχε ξεκαθαρίσει πολλάκις στον Άγγλο αρχηγό πως δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα και του ζητήθηκε να φέρει πρόταση και να αποχωρήσει.

Πλέον, ο Ολλανδός προπονητής βρίσκεται στην αναζήτηση του διαδόχου του, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως πρώτος του στόχος είναι ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Μπένζαμιν Παβάρ, για τον οποίο οι "κόκκινοι διάβολοι" κατέθεσαν πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ αλλά εισέπραξαν το πρώτο "όχι"της γερμανικής ομάδας.

Επιθυμία του Γάλλου αμυντικού είναι να αποχωρήσει από την Μπάγερν, γι αυτό και ασκεί πιέσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Γιουνάιτεντ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του παίκτη και να κάμψει τις αντιστάσεις της Μπάγερν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Αλ Ιτιχάντ θα πιει το αίμα της Λίβερπουλ μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου: Έρχεται νέα μυθική πρόταση για τον Σαλάχ

Ο Νόιερ διέψευσε τους πάντες οκτώ μήνες μετά από τον τραυματισμό του

Λίβερπουλ, μεταγραφές: Ο Κλοπ το πήρε απόφαση, αυτός είναι ο εκλεκτός για τη μεσαία γραμμή

News 24/7

24MEDIA NETWORK