Η Γιουνάιτεντ έστειλε δανεικό και στη Μπενφίκα, πόσα παίρνει από το deal

Στη Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλβάρο Φερνάντες. Ποιες οι λεπτομέρειες του deal.

Η Γιουνάιτεντ έστειλε δανεικό και στη Μπενφίκα, πόσα παίρνει από το deal
COPYRIGHT 2023 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γρανάδα πραγματοποίησε στο πρώτο μισό της σεζόν ο Αλβάρο Φερνάντες γεγονός που ταρακούνησε την Μπενφίκα η οποία και έκανε κρούση στη Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του.

Τελικά, το deal ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τις δύο ομάδες, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να προσθέτουν στη συμφωνία και ρήτρες οι οποίες προβλέπουν την αγορά του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός, η Μπενφίκα μπορεί να κάνει δικό της τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 6.000.000 ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ ακόμα κι αν αυτό δεν πραγματοποιηθεί, πρέπει να καταβάλει το ίδιο ποσό αν ο παίκτης πάρει φανέλα βασικού τουλάχιστον στις μισές από τις αναμετρήσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πάντως, οι Κόκκινοι Δίαβολοι, ακόμα και σε περίπτωση που ο παίκτης γίνει μόνιμα κάτοικος Λισαβόνας, διατηρούν το δικαίωμα επαναγοράς του ενώ έχουν στα χέρια τους και ποσοστό μεταπώλησης.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουνάιτεντ να τον κάνει δικό της ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2020 και να τον παραχώρει δανεικό, κατά σειρά, τα επόμενα χρόνια στις Πρέστον και Γρανάδα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Βρέθηκε κοντά σε Μίλαν, Μπάγερν αλλά τελικά κλείνει στη Νάπολι

Ο Τσιτσαρίτο άφησε το MLS και στα 35 του επιστρέφει στη μεγάλη του αγάπη

Ο Χέντερσον μένει ελεύθερος και βρίσκεται κοντά σε ιστορικό κλαμπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK