Η Γιουνάιτεντ έστειλε στη Σεβίλλη τον νέο Φελαϊνί αλλά ζητάει τεράστιο ποσό για την πώλησή του

Στην Ισπανία για λογαριασμό της Σεβίλλης βρίσκεται ο Χανιμπάλ Μεϊμπρί ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα 20.000.000 ευρώ η ρήτρα αγοράς του.

Η Γιουνάιτεντ έστειλε στη Σεβίλλη τον νέο Φελαϊνί αλλά ζητάει τεράστιο ποσό για την πώλησή του
Ο Χανιμπάλ με τον Χόιλουντ AP

Στην Ισπανία και τη Σεβίλλη θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της σεζόν ο Χανιμπάλ Μεϊμπρί με την μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ισπανική ομάδα ήθελε εδώ και αρκετό καιρό τον παίκτη και κλείδωσε τη συμφωνία η οποία μάλιστα περιλαμβάνει και ρήτρα αγοράς του παίκτη για το ερχόμενο καλοκαίρι αντί ενός ποσού κοντά στα 20.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Χανιμπάλ στο πρώτο μισό της σεζόν είχε κάποιες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο, με τους "κόκκινους διαβόλους" να κρίνουν πιο σωστό πως χρειάζεται να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, η Σεβίλλη δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές διάστημα να κλείσει κι άλλον παίκτη που προέρχεται από την ακαδημία της Γιουνάιτεντ και δεν έχει στο ενεργητικό του κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα.

Πάντως, οι αποχωρήσεις στη Γιουνάιτεντ αναμένεται να συνεχίσουν με ραγδαίους ρυθμούς και το επόμενο διάστημα λόγω και της μεταβίβασης του 25% της ομάδας στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Πέρεθ το σήκωσε και μετά άφησε στο... περίμενε τον Εμπαπέ

Μπάγερν: Αυτή η ομάδα έκανε κρούση για τον Κίμιχ αλλά "έφαγε" πόρτα

Η Τσέλσι ανεβαίνει με πρωταγωνιστή το wonderkid που άρπαξε από τον Πεπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK