Μπάγερν: Αυτή η ομάδα έκανε κρούση για τον Κίμιχ αλλά "έφαγε" πόρτα

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζόσουα Κίμιχ έχει εκδηλώσει η Αλ Αχλί με την Μπάγερν να ξεκαθαρίζει πως δεν θα μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μπάγερν: Αυτή η ομάδα έκανε κρούση για τον Κίμιχ αλλά "έφαγε" πόρτα
Ο Τζόσουα Κίμιχ πανηγυρίζει με τους Ράφαελ Γκερέιρο και Χάρι Κέιν AP

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Τζόσουα Κίμιχ καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025 και προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση για την ανανέωσή του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι, πλην των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, τον ποδοσφαιριστή στη λίστα της έχει και η Αλ Αχλί, η οποία μάλιστα έκανε και επίσημη κρούση στην Μπάγερν.

Η απάντηση της γερμανικής ομάδας είναι προς όλους ξεκάθαρη. Δεν τίθεται θέμα πώλησης του Κίμιχ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και οποιαδήποτε συζήτηση θα γίνει από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ο Κίμιχ σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση για την ανανέωση του συμβολαίου του και πέταξε το μπαλάκι στη Μπάγερν Μονάχου.

Για την ιστορία, ο 28χρονος Γερμανός χαφ, που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στη θέση του μπακ, έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα κλειδώνει deal μαμούθ με εταιρεία ένδυσης

Ο Χέντερσον επιστρατεύει τις "μεγάλες δυνάμεις" για να φύγει από την Σαουδική Αραβία

Η Τσέλσι ανεβαίνει με πρωταγωνιστή το wonderkid που άρπαξε από τον Πεπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK