Η Γιουνάιτεντ έβαλε πωλητήριο στον Κασεμίρο και κορυφαία ομάδα τον "έκοψε"

Εκτός της λίστας του Τόμας Τούχελ βρίσκεται ο Κασεμίρο παρά το γεγονός πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τον πουλήσει και η Μπάγερν βρίσκεται στην αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ.

Η Γιουνάιτεντ έβαλε πωλητήριο στον Κασεμίρο και κορυφαία ομάδα τον "έκοψε"
Ο Κασεμίρο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Ραγδαίες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους μετά και την αγορά του 25% των μετοχών της ομάδας από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Κασεμίρο, αγορά την οποία μόνο με καλό μάτι δεν είδε ο Ράτκλιφ, κυρίως εξαιτίας της ηλικίας του παίκτη.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Μπάγερν να τσεκάρει την περίπτωση του παίκτη, κάτι που σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ πλέον δεν ισχύει.

Οι Βαυαροί βρίσκονται στην αναζήτηση ενός παίκτη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής μετά από την αποχώρηση του Ράιαν Χράβενμπερχ για τη Λίβερπουλ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αλλά θέλουν έναν μικρότερο ηλικιακά ποδοσφαιριστή, με τους Ζουμπιμέντι και Παλίνια να βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κασεμίρο, οι Σαουδάραβες του έχουν χτυπήσει την πόρτα, με τον ίδιο πάντως να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κλείδωσε το deal: Πετάει για Βραζιλία ο πρώην συμπαίκτης του CR7 στην Αλ Νασρ

Η Λεβερκούζεν τους πήρε με μόλις 11 εκατ. και ήδη έχουν συμμετοχή σε 27 γκολ

Η Τσέλσι τον έστειλε πίσω στη Λειψία αλλά ο Τεν Χαχ θέλει να τον φέρει ξανά στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK