Η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε άλλο ένα "χαμένο" deal: Πόσα βγάζει από παίκτη που κάποτε πήρε με 40 εκατ.

Στην Φρανκφούρτη για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Άιντραχτ βρίσκεται ο Ντόνι Βαν Ντε Μπεκ. Οι αναλυτικές λεπτομέρειες του deal.

Manchester United midfielder Donny van de Beek kicks away during the second half of an Champions Tour friendly soccer match against Real Madrid Wednesday, July 26, 2023, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke)
Ο Ντόνι Βαν Ντε Μπεκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Ολλανδό να βρίσκεται ήδη στη γερμανική πόλη.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με οψιόν αγοράς η οποία όμως δεν είναι υποχρεωτική.

Συγκεκριμένα, η Άιντραχτ μπορεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 11.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία μαζί με κάποια μπόνους στόχων αναμένεται να ανέβουν κοντά στα 15.000.000 ευρώ.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι", σε περίπτωση που τελικά καταφέρουν να πουλήσουν τον παίκτη, μόνο κερδισμένοι δεν θα βγουν καθώς για την περίπτωσή του δαπάνησαν το καλοκαίρι του 2020 σχεδόν 40.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από τον Άγιαξ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Χιρόνα τον πήρε με "ψίχουλα" και αυτός έχει απογειωθεί και "απειλεί" τον Μπέλιγχαμ

Η Ρεάλ ψάχνει στόπερ αλλά απέρριψε την επιστροφή πρώην παίκτη της με 360 συμμετοχές στην ομάδα

Τόνι Κρόος, έκπληξη: Κόντρα σε όλα προγνωστικά πήρε την απόφαση να κάνει το comeback

News 24/7

24MEDIA NETWORK