Η Χιρόνα τον πήρε με "ψίχουλα" και αυτός έχει απογειωθεί και "απειλεί" τον Μπέλιγχαμ

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Χιρόνα συνεχίζει ο Αρτέμ Ντόβμπικ φτάνοντας ήδη τα 10 γκολ στη LaLiga και αποτελώντας τη μεγαλύτερη απειλή του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Η Χιρόνα τον πήρε με "ψίχουλα" και αυτός έχει απογειωθεί και "απειλεί" τον Μπέλιγχαμ
Ο Αρτέμ Ντόβμπικ με τη φανέλα της Χιρόνα AP

Τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έχει βαλθεί να τρελάνει με τις εμφανίσεις του στην παρθενική του σεζόν στην LaLiga με τη φανέλα της Χιρόνα ο Αρτέμ Ντόβμπικ, ο οποίος και αποτελεί το κύριο επιθετικό όπλο στην προσπάθεια της ισπανικής ομάδας για διάκριση.

Ο 26χρονος Ουκρανός φορ, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τις πρόσφατες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ντνίπρο στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League, έχει φτάσει ήδη διψήφιο αριθμό τερμάτων στην LaLiga όντας η μεγαλύτερη απειλή για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Συγκεκριμένα, ο Ντόβμπικ έχει φτάσει τα 10 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 5 ασίστ σε 16 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τον Άγγλο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ο μόνος με περισσότερα γκολ στη συγκομιδή του, 13.

Μάλιστα, η Χιρόνα έχει καταφέρει να πετύχει λίρα εκατό με τον υψηλόσωμο φορ καθώς τον έκανε δικό της από την Ντνίπρο αντί μόλις 7,7 εκατομμυρίων ευρώ, με την περίπτωσή του ήδη να βρίσκεται στη λίστα πολλών κορυφαίων κλαμπ.

Πάντως, ο Ντόβμπικ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός και με τη φανέλα της εθνικής Ουκρανίας έχοντας σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 7 τέρματα στο ενεργητικό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Τόνι Κρόος, έκπληξη: Κόντρα σε όλα προγνωστικά πήρε την απόφαση να κάνει το comeback

Επιτέλους ο Μουρίνιο αποκάλυψε γιατί "έδιωξε" τον Ντε Μπρόινε

Βραζιλιάνος χαφ που έχει τρελάνει την Αγγλία ονειρεύεται Premier League και σνομπάρει τη Ρεάλ στο μεγάλο δίλημμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK