Η Γιουνάιτεντ "σκάει" τα 60 εκατομμύρια και παίρνει πρωταθληματικό στόπερ

Φόρα έχει πάρει η Γιουνάιτεντ μεταγραφικά και μετά από το μπάσιμο για τον Μάουντ οι Ιταλοί επιμένουν για deal done με στόπερ.

Manchester United's Harry Maguire applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγός της Γιουνάιτεντ SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βγει στην αγορά και ψάχνει ποδοσφαιριστές για να ενισχύσει το ρόστερ της. Πρώτος στόχο είναι το 9άρι, εκεί που διαφαίνεται πως θα πάνε τα πολλά χρήματα, ενώ στην Αγγλία επιμένουν πως ο Μέισον Μάουντ έχει θέσει ως πρώτη του επιλογή να φορέσει τη φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων.

Στην Ιταλία, όμως, κάνουν τη διαφορά και αναφέρουν πως ο Τεν Χαχ δεν κυνηγάει αλλά έκλεισε κεντρικό αμυντικό. Ο λόγος για τον εξαιρετικό και πρωταθληματικό φέτος με την Νάπολι, Κιμ Μιν Τζάι. Ο Κορεάτης αντί-Κουλιμπαλί αποδείχθηκε λίρα εκατό για τους Ναπολιτάνους με την Γιουνάιτεντ να φέρεται έτοιμη να πληρώσει τα 60.000.000 ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης για να τον κάνει δικό της.

Ο 26χρονος θηριώδης στόπερ έκανε τη μεταγραφή στη Serie A από την Φενερμπαχτσέ το καλοκαίρι του 2022 αντί 18.000.000 ευρώ και το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές εκπνέει το 2025.

Διαβάστε περισσότερα

"Βόμβα" για το μέλλον του Μάουντ, εκεί θέλει να παίξει τη νέα σεζόν ο Άγγλος

Ίντερ: Πήρε το Coppa Italia, "καθάρισε" και με την παραμονή δύο παικταράδων

Το χαφ που δεν ξέχασε ποτέ ο Τεν Χαχ παίζει δυνατά για την Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK