Ίντερ: Πήρε το Coppa Italia, "καθάρισε" και με την παραμονή δύο παικταράδων

Η εξαιρετική Ίντερ φρόντισε να τελειώνει με τις ανανεώσεις των συμβολαίων δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών της.

Inter Milan's head coach Simone Inzaghi waits for the start of the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Inter Milan and Porto, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 22, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι AP

Έπειτα από την κατάκτηση του Coppa Italia έγινε γνωστό πως η Ίντερ, φιναλίστ του φετινού Champions League, ξεμπέρδεψε και με τα συμβόλαια δύο εξαιρετικά σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι, λοιπόν, που το περασμένο διάστημα έπαιξε στα ρεπορτάζ διαφόρων ευρωπαϊκών ομάδων παραμένει στο Μιλάνο με συμφωνία, τουλάχιστον, έως το 2028. Με το νέο συμβόλαιο ο Μπαστόνι θα παίρνει 5.000.000 ευρώ καθαρά το χρόνο.

Στο ίδιο μοτίβο και ο Χακάν Τσαλχάνογλου ο οποίος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε δημόσια ότι έχει συμφωνήσει με την Ίντερ για νέο συμβόλαιο. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σημειώνει πως ο έμπειρος μέσος "δέθηκε" με τους Νερατζούρι με συμβόλαιο έως το 2027.

Θυμίζουμε πως η διεύθυνση της Ίντερ προ ημερών έκανε γνωστό ότι στο τιμόνι της ομάδας, χωρίς καμία συζήτηση, παραμένει ο Σιμόνε Ινζάγκι. Ο Ιταλός προπονητής δεν αποκλείεται να υπογράψει και νέο συμβόλαιο αφού το υπάρχον εκπνέει το 2024.

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι, εκτόξευση: Πόνταρε 23,1 εκατ. ευρώ σε τρεις παίκτες και παίρνει πίσω 100.000.000 ευρώ

Ο Εμπαπέ κάνει άνω κάτω την αγορά: Η γυριστή στην Παρί που αλλάζει τα δεδομένα

Γιουνάιτεντ: Σχεδιάζει απαγωγή 63.000.000 ευρώ από Άρσεναλ και Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK