Η Γιουνάιτεντ "στέλνει" τον παίκτη των 95 εκατ. ευρώ που δεν τραβάει για να πάρει μεγάλο αστέρι της Premier League

Παίκτη που κάνει θραύση στην Premier League έχει βάλει στο μάτι η Γιουνάιτεντ και θα χρειαστεί να πουλήσει ποδοσφαιριστή που δεν έπιασε αλλά κόστισε πολλά για να βρει τα χρήματα.

Η Γιουνάιτεντ "στέλνει" τον παίκτη των 95 εκατ. ευρώ που δεν τραβάει για να πάρει μεγάλο αστέρι της Premier League
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παράθυρο το καλοκαιριού αφού η INEOS του Ράτκλιφ έχει δείξει όρεξη για να ενισχύσει το ρόστερ.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα οι ιθύνοντες έχουν βάλει στο μάτι συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της Premier League ο οποίος έχει εκτοξεύσει την αξία του στα 50.000.000 ευρώ όπως αναφέρει το Transfermarkt.

Ωστόσο για να προχωρήσει στην απόκτηση του Μάικλ Ολίσε, καθώς αυτός είναι ο εκλεκτός, θα πρέπει να διασφαλιστούν πόροι από την πώληση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι ο Αντονί.

Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του '22 αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει... βγάλει τα 95.000.000 ευρώ τα οποία καταβλήθηκαν στον Άγιαξ για να γίνει η μεταγραφή. Πάντως, ο ρεπόρτερ Ρούντι Γκαλέτι σε δικό του ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να ξεφύγει στις απαιτήσεις της και θα πουλήσει (σ.σ. εφόσον βρει αγοραστή) σε λογική τιμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK