Η Γιουνάιτεντ θέλει να αρπάξει τον επόμενο Βαν Ντάικ όσο είναι ακόμα νωρίς

Η ομάδα κοιτά το παρόν αλλά και το μέλλον, ανταγωνίζεται Ρεάλ και Τότεναμ.

Liverpool's Virgil van Dijk jumps to celebrate scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield Stadium in Liverpool, Sunday, Jan. 19, 2020.(AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Virgil van Dijk jumps to celebrate scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield Stadium in Liverpool, Sunday, Jan. 19, 2020.(AP Photo/Jon Super) AP

Ο Έρικ Τεν Χαχ έχει αποφασίσει πως πρέπει να ενισχύσει να την ομάδα, πέρα από επιθετικά, και αμυντικά ώστε να μπορεί με συνέπεια να χτίζει την επόμενη ημέρα. Για αυτόν λοιπόν τον λόγο, οι “Κόκκινοι Διάβολοι” εξετάζουν κατεργασμένο διαμαντάκι για το τώρα και το μετά.

Ο παίκτης που “προκαλεί” με τις ικανότητές και την ωριμότητά του είναι ο Τζάραντ Μπρέιθγουεϊτ. Ο σέντερ μπακ της Έβερτον τραβά τα βλέμματα και περιμένει την ευκαιρία του για να ενταχθεί σε έναν μεγάλο σύλλογο για να κυνηγήσει διακρίσεις και τίτλους.

Ο 21χρονος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, εκτιμάται ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ και ήδη πολλές ομάδες τον παρακολουθούν στενά. Η Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ φαίνεται να έχουν ένα ελαφρό προβάδισμα, με της Ρεάλ, Τσέλσι και Άρσεναλ να ακολουθούν.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως ο Τζιμ Ράντκλιφ επιθυμεί η ομάδα του Μάντσεστερ να απαρτίζεται κυρίως από έναν δυνατό κορμό γηγενών ποδοσφαιριστών και επομένως ο Μπρείθγουεϊτ ταιριάζει απόλυτα με αυτό το κριτήριο.

Φέτος ο Άγγλος αμυντικός έχει παίξει σε 21 παιχνίδια φέτος και μετρά σχεδόν 2.000 αγωνιστικά λεπτά, δείγμα της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο έμπειρος τεχνικός των “Ζαχαρωτών”, Σίν Ντάισον.

Διαβάστε περισσότερα

Ο προπονητής που ο Ρονάλντο θεωρούσε “απατεώνα” παίζει για Μπαρτσελόνα

Ενθουσιασμένη η Μπαρτσελόνα με παίκτη της Σίτι αλλά δεν έχει χρήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK