"Η Γιουβέντους είναι ομάδα που χάνει"

Στο ενδεχόμενο ενός τελικού μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους ένας παλαίμαχος αλλά πρωτοκλασάτος παίκτης της έρχεται να... πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα. Τι δήλωσε ο πρώην στράικερ της "βασίλισσας";

Juventus players celebrate after winning the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Juventus players celebrate after winning the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

" Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους θα είναι ένα απίθανο ζευγάρι για τον τελικό, αλλά η Γιουβέντους είναι μία ομάδα που χάνει στο Champions League και η Ρεάλ κερδίζει κάθε φορά που παίζουν".

Τα λόγια ανήκουν στον άλλοτε μεγάλο επιθετικό και τεχνικό διευθυντή της Ρεάλ, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς.

Ο Γιουγκοσλάβος, που ήταν και μέλος τη ομάδας που κέρδισε τη "γηραιά κυρία" στον τελικό του 1998, παρ΄ότι υποστήριξε πως " η Γιουβέντους είναι μία σοβαρή ομάδα, αμύνεται φανταστικά και έχει πολύ ποιότητα μπροστά", στη συνέχεια έγειρε την "πλάστιγγα" υπέρ των Ισπανών.

Και πώς να μην το κάνει, εφόσον θεωρεί πως η Ρεάλ θα έχει ένα εύκολο έργο στο "Βιθέντε Καλδερόν", ενώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε πως " δεν είναι τόσο φανταστικός όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά σκοράρει πολλά γκολ".

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK