Η γνώμη του Κώστα Ντάλτα

Η γνώμη του Κώστα Ντάλτα
Ο Παναθηναϊκός πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε και σίγουρα έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο κερδισμένος. Οι παίκτες του Μαλεζάνι κάλυπταν κατά τον καλύτερο τρόπο τους ελεύθερους χώρους και δεν άφησαν τους Καταλανούς ούτε να αναπνεύσουν.

Ο Ροναλντίνιο ήταν αποκομμένος στο αριστερό άκρο με τον Βύντρα να τον μαρκάρει, τις περισσότερες φορές αποτελεσματικά. Μόρις και Μπίσκαν έκαναν εξαιρετική δουλειά με τον Κροάτη να κάνει μια μικρή απόσβεση της μεταγραφής του. Φαίνεται ότι στο κέντρο της άμυνας μπορεί να αποδώσει καλύτερα, από ό,τι στη μεσαία γραμμή.

Σημαντικό κέρδος της ελληνικής ομάδας ήταν το αγωνιστικό θράσος των Δάρλα, Λεοντίου, Βύντρα, Μάντζιου απέναντι σε παίκτες που σε άλλη περίπτωση θα τους είχαν αφίσες στο δωμάτιο τους. Οι εμφανίσεις των μικρών είναι πολυτιμότερες από οποιαδήποτε νίκη και σίγουρα πάνω τους θα μπορεί να στηριχθεί ο Παναθηναϊκός για πολλά χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα έδειξε να βολεύεται με την ισοπαλία, απειλήθηκε ελάχιστες φορές και πάτησε γκάζι επιθετικά σε λίγες περιπτώσεις. Και έτσι θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη -θα ήταν άδικο- αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Μαλεζάνι δείχνει να δικαιώνεται όταν έλεγε στις αρχές της σεζόν ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί. Το παιχνίδι κόντρα στα αστέρια των μπλαουγκράνα απέδειξε τη δουλειά που είχε γίνει πριν την σέντρα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειχναν να ξέρουν από πριν τι θα κάνουν οι αντίπαλοι τους.

Η κατάσταση στον όμιλο μετά και την ισοπαλία στην Ιταλία αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τερματίσει από δεύτερος μέχρι τέταρτος. Κρατάει την τύχη στα χέρια του και με εμφανίσεις σαν και αυτή κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα μπορεί να ελπίζει ότι έχει μέλλον στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK