Η Γουάντα έδειξε την αγάπη της στον αρχηγό Ικάρντι μέσα από δύο φωτογραφίες!

Ο Μάουρο Ικάρντι έσπασε το φράγμα των 100 γκολ με τη φανέλα της Ίντερ και η Γουάντα Νάρα δεν έχασε την ευκαιρία να τον επαινέσει μέσα από δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Η Γουάντα έδειξε την αγάπη της στον αρχηγό Ικάρντι μέσα από δύο φωτογραφίες!

Το τελευταίο διάστημα ο Μάουρο Ικάρντι έχασε αρκετά ματς της Ίντερ ελέω τραυματισμού όμως απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Σαμπντόρια, όχι μόνο "ξεμπούκωσε" το απόγευμα της Κυριακής αλλά πέτυχε και τέσσερα γκολ (!), με αποτέλεσμα να είναι πλέον ο 6ος νεότερος παίκτης στην ιστορία της Serie A που έφτασε τα 100+ γκολ.

Πέρα πάντως από τη χαρά που πήρε για τους τρεις βαθμούς που χάρισε στους "νερατζούρι", πήρε και εκείνος δώρο από τη σύζυγό του Γουάντα Νάρα, που τον εξύψωσε μέσα από δύο αναρτήσεις της στο Instagram.

"Πανηγύρισα κάθε ένα από τα 103 γκολ σου. 25 χρόνια και ακόμη δεν έχουν πραγματοποιηθεί όλα τα όνειρά σου. Ταλέντο, παρόν και πάνω απ'όλα μέλλον, πολύ μέλλον...

Αρχηγός και της Αργεντινής. Τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σε αποτρέψουν από το να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα. Υπερηφάνεια μου σε αγαπώ", ανέφερε στην πρώτη ανάρτησή της η Αργεντίνα καλλονή ανεβάζοντας μία κολάζ φωτογραφία του Ικάρντι ενώ στη δεύτερη η κόρη του άσου της Ίντερ δηλώνει "υπερήφανη για τον μπαμπά"!

Orgullo papá @mauroicardi !!

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK