Η Γουάντα Νάρα παράτησε τον Ικάρντι και του "κόβει" την μπάλα

Στην Αργεντινή γράφουν πως ο Μάουρο Ικάρντι είναι τόσο απογοητευμένος από το χωρισμό του με την Γουάντα Νάρα που σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Η Γουάντα Νάρα παράτησε τον Ικάρντι και του "κόβει" την μπάλα

Δεν έχει τέλος το σίριαλ των Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι. Η σύζυγος του Αργεντινού σταρ η οποία λειτουργεί και ως ατζέντής του πρόσφατα έκανε γνωστό πως χωρίζει μαζί του. Το ζευγάρι έχει περάσει πολλές κρίσεις, ωστόσο αυτή αποτελεί τροφή για πολλά Μέσα να αναπαράγουν διάφορα σενάρια.

Ένα απ' αυτά που είναι ιδιαιτέρως άσχημο για την καριέρα του επιθετικού της Γαλατασαράι προήλθε από το ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής "RedBoing". Συγκεκριμένα, το Μέσο ανέφερε πως ο Ικάρντι πραγματοποίησε ένα ταξίδι αστραπή στην πατρίδα του για να προσπαθήσει να σώσει το γάμο του.

Η Γουάντα Νάρα φέρεται να μην δέχθηκε τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα οι σωματοφύλακές της τον έδιωξαν κιόλας. Με βάση όλα αυτά, τα ρεπορτάζ θέλουν τον Ικάρντι να σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Βέβαια, για τους Ικάρντι - Νάρα πολλά είναι τα σενάρια που έχουν παίξει τα τελευταία χρόνια και τα περισσότερα δεν επιβεβαιώνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η συμβουλή του Ομάρ στον Σίλβα για τον Τσιμίκα

Η μασκότ των Νάγκετς πληρώνεται όσο ένας τοπ παίκτης της Super League

Χάλαντ: Το μυστικό της επιτυχίας του, το μαγειρεύει ο πατέρας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK