Η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για "παιδί" της Τσέλσι που δεν υπολογίζει για βασικό ο Ποτσετίνο

Για την απόκτηση του Ίαν Μάατσεν αναμένεται να κινηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Γουέστ Χαμ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι.

Η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για "παιδί" της Τσέλσι που δεν υπολογίζει για βασικό ο Ποτσετίνο
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι AP

Για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της αναμένεται να κινηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Γουέστ Χαμ και η περίπτωση που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι αυτή "παιδιού" της Τσέλσι.

Ο λόγος για τον Ίαν Μάατσεν ο οποίος μπορεί να έχει καταγράψει 9 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τους μπλε αλλά κυρίως έρχεται από τον πάγκο και ψάχνεται για ένα νέο βήμα στην καριέρα του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι, αναφέροντας μάλιστα πως οι προσπάθειες της Γουέστ Χαμ αναμένεται να ενταθούν το προσεχές διάστημα.

Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του νεαρού Ολλανδού εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, με την Τσέλσι να μην τον έχει καλέσει ακόμα για την ανανέωση του συμβόλαιου του κάτι που δεν αποκλείεται να δείχνει και τις προθέσεις της για το μέλλον.

Την περασμένη σεζόν ο Μάατσεν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπέρνλι ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται κοντά στα 20.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ντι Μαρία αποχωρεί από την Μπενφίκα στο τέλος της σεζόν και πάει στη μεγάλη του αγάπη

Μίλαν: Ο Μαλντίνι αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησής του από τους ροσονέρι

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανανέωσε μέχρι το 2027 το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της και χάλασε τα σχέδια του Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK