Ο Ντι Μαρία αποχωρεί από την Μπενφίκα στο τέλος της σεζόν και πάει στη μεγάλη του αγάπη

Την απόφαση να επιστρέχει στη Ροζάριο Σεντράλ και να ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του φέρεται πως έχει πάρει ο Άνχελ Ντι Μαρία σύμφωνα με μέσα της Αργεντινής.

Argentina's Angel Di Maria celebrates scoring his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό του Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Στην Μπενφίκα αποφάσισε να επιστρέψει ο Άνχελ Ντι Μαρία 13 χρόνια μετά από την αποχώρησή του για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με μέσα της Αργεντινής, αυτή η θητεία του στην ομάδα δεν θα είναι το ίδιο μεγάλη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το DSports Radio στην Αργεντινή και αναπαράγουν τα ευρωπαϊκά μέσα, ο Ντι Μαρία φέρεται πως έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του και την ομάδα που τον "μεγάλωσε" , την Ροζάριο Σεντράλ.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος Αργεντίνος μέσος έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αετούς της Λισαβόνας, με την προοπτική αυτό να ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο, μόνο σε περίπτωση που το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Μάλιστα, ο Ντι Μαρία πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει και από την εθνική Αργεντινής μετά από την ολοκλήρωση του Copa America του 2024.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γκρίνγουντ: Αυτές είναι οι δύο ισπανικές ομάδες που πολιορκούν τον Άγγλο

Πρώην άσος των Τσέλσι και Ατλέτικο λέει "αντίο" στο ποδόσφαιρο μετά από μία τετραετία στη Βραζιλία

Μπαρτσελόνα: Μεγάλο αστέρι των μπλαουγκράνα "έγραψε" την Μπάγερν και οραματίζεται την αρχηγία

News 24/7

24MEDIA NETWORK