Η ημέρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε εναντίον όλων των ομάδων της LaLiga

Η Marca θυμήθηκε το παιχνίδι που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε το μοναδικό αυτογκόλ της καριέρας του, με τη Γρανάδα να νικά τη Ρεάλ, χωρίς να 'χει κάνει ένα σουτ προς την εστία των Μαδριλένων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει 28 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια της φετινής σεζόν της SerieA. Συνολικά έχει, ως επαγγελματίας-μέλος συλλόγου, 447, από το 2002 έως σήμερα. Στο ίδιο διάστημα έχει κι ένα αυτογκόλ.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει 28 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια της φετινής σεζόν της SerieA. Συνολικά έχει, ως επαγγελματίας-μέλος συλλόγου, 447, από το 2002 έως σήμερα. Στο ίδιο διάστημα έχει κι ένα αυτογκόλ. AP PHOTO/DANIEL TEJEDOR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 28 γκολ, σε 28 παιχνίδια της Serie A, με τις δυο εκτελέσεις πέναλτι στο 2-2 με την Αταλάντα, με τη Γιουβέντους να απομακρύνεται στο +8 από τη Λάτσιο. Η Marca θυμήθηκε το κρεσέντο του superstar, στα χρόνια του στη Μαδρίτη, όταν σε 438 συμμετοχές είχε 451 τέρματα και επικέντρωσε στον Φλεβάρη του 2013, για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Στις 2/2 του 2013 η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάει στο Estadio Nuevo Los Carmenes για να αντιμετωπίσει τη Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν έκαναν σουτ προς την εστία των Μαδριλένων, νίκησαν 1-0. Σκόρερ ήταν ο Πορτογάλος. Λίγο πριν φτάσει το παιχνίδι στο 22ο λεπτό, ο Γκάμπριελ Τόρζε, νυν εξτρέμ της Λάρισας (υπέγραψε στις 4/2 του 2020) εκτέλεσε κόρνερ. Η μπάλα κατέληξε στην εστία του Ντιέγκο Λόπεζ, αφότου τη 'βρήκε' με το κεφάλι του ο CR7 -επιχειρώντας, κατά βάση να τη διώξει μακριά.

Ήταν η πρώτη νίκη της Γρανάδα επί των 'μερένγκες', σε 40 χρόνια. Ήταν το μόνο αυτογκόλ που 'χει βάλει ο Ρονάλντο, στην καριέρα του. Στη διακωμώδηση του γεγονότος, κάποιοι επέμεναν πως αν δεν είχε βάλει τόσο ζελέ στα μαλλιά του, η μπάλα δεν θα 'χε κάνει γκελ στο κεφάλι του προς το τέρμα της ομάδας του. Ο σχολιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης, είχε πει ότι 'τώρα ο Κριστιάνο έχει σκοράρει εναντίον κάθε ομάδας της LaLiga'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK