Η καρέκλα του πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας τρίζει με την παρουσία του Πότερ στην λίστα του Άγιαξ

Ο Τζον Φαν Σιπ φαίνεται πως αποκτά δυνατό ανταγωνισμό για μια θέση στον πάγκο της επόμενης χρονιάς, τα δεδομένα και ο καθοριστικός παράγοντας.

Ajax's head coach John van't Schip walks to the dug out prior to the start of the the Europa Conference League round of 16 second leg soccer match between Aston Villa and Ajax at Villa Park in Birmingham, England, Thursday, March 14, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο πρώην προπονητής της Μπράιτον και της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, προστέθηκε στη λίστα του Άγιαξ. Ο ολλανδικός σύλλογος φέρεται να αναζητά νέο προπονητή και ένας στόχος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ο Άγγλος τεχνικός προκειμένου ο σύλλογος να επιστρέψει στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις".

Ο Τζον Φαν Σιπ φαίνεται πως δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την θέση στην άκρη του πάγκου του "Αίαντα" και για την επόμενη χρονιά και, δυστυχώς για εκείνον, αρκετοί εντός συλλόγου θεωρούν τον Πότερ ως μία εξαιρετική επιλογή και ευκαιρία.

Μετά την κακή πορεία στην Τσέλσι ο Άγγλος τεχνικός αναζητά την επόμενη προπονητική του στέγη με στόχο ένα καλύτερο ξεκίνημα- ώθηση στην καριέρα του. Όσον αφορά την έμφαση σε νεαρούς εξελίξιμους παίκτες, ο Πότερ λειτουργούσε στην Μπράιτον πάντα κοντά στο αγωνιστικό μοντέλο του Άγιαξ και επομένως, ως προς αυτήν την πλευρά οι δύο πλευρές θα μπορούσαν πράγματι να ταιριάξουν.

Ο Άγιαξ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Το εισιτήριο στο Champions League κρίνεται απαραίτητο και ίσως η πραγματοποίηση ή όχι αυτού του στόχου θα καθορίσει το μέλλον του Φαν Σιπ και κατ' επέκταση αυτό του άλλοτε προπονητή των "Μπλε".

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν: Δικαίωση και μεγάλη επιστροφή ή αντι-Μουρίνιο και επανένωση με Κέιν;

Ο Κουρτουά χτύπησε ξανά κι αυτό είναι το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε για τα γκολποστ της Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK