Η καταγγελία του Εμπαπέ εις βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν θα μείνει στην ιστορία, οι δύο που τον έσωσαν

Χωρίς καμία δέσμευση πλέον ο Κιλιάν Εμπαπέ μιλάει ελεύθερα για τις δύσκολες μέρες που πέρασε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

France's Kylian Mbappe celebrates scoring from the penalty spot his side's third goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι πλέον παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε μιλάει με ελευθερία για τις εμπειρίες του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος σούπερ σταρ με το καλημέρα σας αποκάλυψε μία δυσάρεστη εμπειρία που χρονικά τοποθετείται στην αρχή της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

"Η Παρί Σεν Ζερμέν μου είπε κατά πρόσωπο στην αρχή της σεζόν πως δεν θα παίξω ξανά. Ο Λουίς Κάμπος και ο Λουίς Ενρίκε με έσωσαν".

Σαφώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ αναφέρεται στον Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, καθώς εκείνη την περίοδο πολλά είχαν γραφτεί για τη σχέση των δύο ανδρών. Εν τέλει ο Εμπαπέ έπαιξε μέσα στη σεζόν, ωστόσο όπως φαίνεται έπρεπε να επέμβουν αρκετοί για να λυθεί το θέμα του.

Θυμίζουμε πως ο αρχηγός των Μπλε θα παρουσιαστεί από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μετά από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK