Η... κατρακύλα της Ρεάλ σε μία δήλωση

Δεν έφτανε στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης η νέα ταπεινωτική ήττα από την Βιγιαρεάλ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ήρθε και η δήλωσε μεγάλου σταρ της ομάδας για να τους... αποτελειώσει.

Real Madrid's Toni Kroos, third right, Real Madrid's Cristiano Ronaldo, second right, and Real Madrid's Sergio Ramos, right, argue with Referee Cuneyt Cakir of Turkey during a Champions League Group H soccer match between Tottenham Hotspurs and Real Madrid at the Wembley stadium in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
real omadiki kroos ronaldo ramos AP IMAGES

Μετά τη νέα ήττα από την Βιγιαρεάλ στην έδρα της, η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρετά οριστικά την υπόθεση "τίτλος", αφού με νίκη Μπαρτσελόνα θα αποσπαστεί 19 πόντους από την "βασίλισσα" που έχει ένα ματς λιγότερο.

Πλέον ο κίνδυνος δεν έχει να κάνει με το... τσαλάκωμα της εικόνας λόγω της απώλειας του πρωταθλήματος, αλλά με το γεγονός ακόμα και η 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι... αμφίβολη!

Το γεγονός παραδέχθηκε ο Τόνι Κρος σε δηλώσεις του μετά το ματς με τα "κίτρινα υποβρύχια", μία τοποθέτηση που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε από ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

"Στόχος όπως πάει η σεζόν είναι να βρεθούμε στην πρώτη τετράδα", είπε αρχικά σοκάροντας τους φίλους της Ρεάλ και συνέχισε:

"Πρέπει να δούμε την κατάσταση που βρισκόμαστε και να επικεντρωθούμε σε κάποιο στόχο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, ούτε στο πρωτάθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK