Η κίνηση ματ του Πέρεθ που "τρέλανε" τον Μπενζεμά και τον έκανε θρύλο της Ρεάλ

Η ιστορία της μεταγραφής του Καρίμ Μπενζεμά στην Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ ενδιαφέρον. Για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε να μπει στη δουλειά ο πρόεδρος του κλαμπ Φλορεντίνο Πέρεθ και με μία απλή κίνηση να πείσει τον Γαλλοαλγερινό να πει "ναι".

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Το 2009 ο εμπνευστής και δημιουργός των "γκαλάκτικος", Φλορεντίνο Πέρεθ σαρώνει τη μεταγραφική αγορά και ρίχνει τις... βόμβες τη μία μετά από την άλλη. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στον πόλεμο με πυρηνικά και έφερε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου: Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά, Καρίμ Μπενζεμά, Τσάμπι Αλόνσο, Ραούλ Αλμπιόλ. Ετοίμασε την ομάδα για την αντεπίθεση που θα έφερνε σε βάθος χρόνου πολλές επιτυχίες.

Ο δαιμόνιος Πέρεθ όταν θέλει να φέρει έναν ποδοσφαιριστή στη Μαδρίτη θα κάνει τα πάντα για το πετύχει. Τα θυμάστε ή τα έχετε διαβάσει για τον Λουίς Φίγκο. Σκεφτείτε, λοιπόν, πως σε μία περίοδο που ο σύλλογος διαπραγματευόταν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου (Ρονάλντο), ο Φλορεντίνο πήρε την απόφαση να χειριστεί προσωπικά και την υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά, σημερινού κατόχου της Χρυσής Μπάλας.

Η αποκάλυψη του Μπενζεμά

Με αποκαλυπτική διάθεση σε μία συνέντευξη (Onda Cero) ο Μπενζεμά μίλησε για το στόρι της μεταγραφής του: "Ημουν με φίλους. Με πήραν τηλέφωνο η οικογένειά μου και ο ατζέντης για να μου πουν να πάω γρήγορα σπίτι, γιατί έπρεπε να μιλήσουμε...

Τους είπα πως δεν έχω χρόνο, και γύρισαν και μου είπαν 'πρέπει να έρθεις, είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ εδώ', πήγα άνοιξα την πόρτα, τον είδα και του είπα γεια".

Από την άλλη ο Πέρεθ του είπε θα γίνεις ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και το μέρος για να το πετύχεις αυτό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ήταν! Ο Καρίμ είχε όνειρό του να παίξει στο Μπερναμπέου και ο Πέρεθ με μια επίσκεψη και δυο κουβέντες το κλείδωσε. Άσχετα, βέβαια, αρκετά χρόνια μετά ο πρόεδρος της Μαδρίτης αποκάλυψε ότι ο Μπενζεμά δεν του προσέφερε ούτε ένα ποτέ σ' εκείνη τη συνάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη την περίοδο η Ρεάλ για χάρη του Μπενζεμά είχε να ανταγωνιστεί μεγαθήρια όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ίντερ.

Διαβάστε περισσότερα

Γουάντα Νάρα: Άκρως προκλητική στο βιντεοκλίπ του φερόμενου 22χρονου συντρόφου της L-GANTE

Το ρολόι του Μπενζεμά κόστισε όσο δύο σπίτια, το ρολόι του Λεβαντόφσκι δεν γεμίζει ούτε ντεπόζιτο μηχανής

News 24/7

24MEDIA NETWORK