Το ρολόι του Μπενζεμά κόστισε όσο δύο σπίτια, το ρολόι του Λεβαντόφσκι δεν γεμίζει ούτε ντεπόζιτο μηχανής

Ο Μπενζεμά έκανε γκράντε εμφάνιση στα βραβεία της Χρυσής Μπάλας. Το ρολόι του πανάκριβο, απλησίαστο. Αυτό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι καμία σχέση ήταν το ρολόι του... λαού.

Real Madrid's Karim Benzema gestures as he warms up before the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Καρίμ Μπενζεμά σήκωσε τη Χρυσή Μπάλα και δίκαια. Πέραν όμως της επιτυχίας του ο κόσμος ασχολήθηκε ιδιαίτερα και με την εμφάνισή του. Ο Γαλλοαλγερινός φορ επέλεξε ένα λουκ αλά 2Pac και μονοπώλησε τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους με την επιλογή του αυτή...

Το ρολόι του Μπενζεμά, Richard Mille

Τώρα, σειρά πήρε το ακριβότερο αξεσουάρ του επιθετικού της Ρεάλ. Αυτό δεν είναι άλλο από το ρολόι του το οποίο σύμφωνα με δημοσίευμα της AS έχει κόστος πάνω από 500.000 ευρώ, δηλαδή κοντά όσα χρήματα θα χρειαστεί κάποιος για ν' αγοράσει δύο σπίτια. Και φανταστείτε πως το μπόνους που θα πάρει από τους Μαδριλένους είναι μόλις 500.000 ευρώ πάνω από την τιμή του ρολογιού του.

Από την άλλη ο βραβευμένος ως καλύτερος επιθετικός, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε την εμφάνισή του μ' ένα ρολόι εξαιρετικά φθηνό για τα κυβικά του. Το αξεσουάρ του Πολωνού γκολεαδόρ μπορεί να το βρει κάποιος στο διαδίκτυο με κόστος μόλις 27 ευρώ!

Το ρολόι του Λεβαντόφσκι, CASIO

Διαβάστε περισσότερα

Γουάντα Νάρα: Άκρως προκλητική στο βιντεοκλίπ του φερόμενου 22χρονου συντρόφου της L-GANTE

Η κίνηση ματ του Πέρεθ που "τρέλανε" τον Μπενζεμά και τον έκανε θρύλο της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK