Η Κοπεγχάγη εξαφάνισε κορυφαίο ταλέντο στην Ευρώπη επειδή δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έριξε βόμβα όσον αφορά στον ποδοσφαιριστή της Κοπεγχάγης που πετούσε "φωτιές" το '23 και στις αρχές του '24 δεν υπάρχει πουθενά. Οι Δανοί δεν τον βάζουν να παίξει γιατί δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο ενώ το υπάρχον εκπνέει το '25.

Dortmund's Thorgan Hazard, right, challenges Copenhagen's Roony Bardghji during the Champions League soccer match between Copenhagen and Borussia Dortmund at Parken Stadium in Copenhagen, Denmark, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Sergei Grits)
Ο Ρούνι Μπαρντζί AP PHOTO/SERGEI GRITS

Μία περίεργη ιστορία για το επίπεδο της Κοπεγχάγης έχει δει το φως της δημοσιότητας από τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Το story, λοιπόν, αφορά παίκτη που έκανε θόρυβο το 2023 με τις εμφανίσεις του και τα γκολ του αλλά το '24 είναι εξαφανισμένος...

Πρόκειται για τον Ρούνι Μπαρντζί τον Σουηδό φορ που έχει γεννηθεί στο Κουβέιτ και έχει καταγωγή από την Συρία. Ο 18χρονος στην αρχή της σεζόν ήταν "φωτιά" με 10 γκολ και τώρα, αρχές '24, δεν υπάρχει πουθενά χωρίς να υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Μπαρντζί είναι σιωπηλά τιμωρημένος από την Κοπεγχάγη. Γιατί; Διότι δεν ήταν πρόθυμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας από το καλοκαίρι και έπειτα. Η υπάρχουσα συμφωνία με τους Δανούς εκπνέει το 2025, άρα έχει πάνω κάτω 18 μήνες.

Για τον Μπαρντζί έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις αναφορικά με το ταλέντο του όπως και πολλά σενάρια για το μέλλον του. Ο Ρομάνο για παράδειγμα σημειώνει ότι ο παίκτης παρακολουθείται από κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Πάντως, προκαλεί εντύπωση ο τρόπος χειρισμού της Κοπεγχάγης στο θέμα του γεννημένου το 2005 επιθετικού. Η ομάδα δεν έχει δείξει στο παρελθόν ότι ακολουθεί τη συγκεκριμένη τακτική μείωσης χρόνου παίκτη που δεν ανανεώνει.

Παλιά δεν είχε στον ήλιο μοίρα και τώρα απολύει προπονητή επειδή κοιτά μόνο Champions League

Η μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία της Άρσεναλ κόστισε τελικά παραπάνω από 100 εκατομμύρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK