Η Λαμία... βούλιαξε τον Πλατανιά στα ανοιχτά της Κρήτης

Η Λαμία έφυγε με το τρίποντο (2-1) από την έδρα του Πλατανιά, "καθάρισε" κατά ένα μεγάλο βαθμό την υπόθεση παραμονή και βύθισε ακόμη περισσότερο τους Κρητικούς που δείχνουν πως δεν μπορούν να αναστρέψουν την κατάσταση.

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΑΜΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πλατανιάς έπαιζε... τα ρέστα του κόντρα στην Λαμία και ούτε τώρα τα κατάφερε. Οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα τους και ουσιαστικά το πήραν απόφαση πως πλέον η κατάσταση δεν ανατρέπεται, εκτός κι αν γίνει... θαύμα.

Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Πλατανιά είχε δύο διαφορετικές όψεις. Η μία που είδαμε στο πρώτο μέρος δεν αξίζει καν σχολιασμό. Ελάχιστες φάσεις, η μπάλα έφτανε με δυσκολία στις δύο εστίες και το μοναδικό αξιοσημείωτο ήταν η απόφαση του Τεννέ να κάνει την πρώτη αλλαγή στο 22'!

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν και σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 62' με αυτογκόλ του Στάμου. Ο Πλατανιάς αναγκαστικά βγήκε μπροστά και έδωσε χώρους, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και στο 78' ο Μπλάζιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν να μειώσει σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ενσικουλού. Φυσικά αυτό δεν έφτανε για να αλλάξει κάτι στο ματς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51’ Στόιτσεφ), Κασαλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80’ Γκζέλτσακ), Νιλί, Ενσικουλού

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (22’ Ακόστα), Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Πίτι, Βάντερσον (82’ Καραγιάννης), Μπούντνικ (68’ Τσούκαλος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK