Η Λίβερπουλ δουλεύει για την επόμενη σεζόν χωρίς τον Κλοπ: Βρήκε τον "νέο Μασεράνο" και πληρώνει...

Αυτός είναι ο παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Λίβερπουλ οι οποίοι είναι έτοιμοι να πληρώσουν τα 70.000.000 ευρώ της ρήτρας του.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks during a press conference ahead of the Champions League final at the training centre in Liverpool, England, Wednesday, May 25, 2022. Liverpool will face Real Madrid in the Champions League final in Paris, France, on Saturday May 28,2022.(AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί από την Λίβερπουλ, αλλά η ζωή συνεχίζεται και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Κόκκινοι έχουν επικεντρωθεί στην υπόθεση απόκτησης συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει χαρακτηριστεί "νέος Μασεράνο" και επειδή είναι Αργεντινός και επειδή αγωνίζεται ως μέσος.

Πρόκειται, λοιπόν, για τον Άλαν Βαρέλα της Πόρτο. Η ομάδα του Κονσεϊσάο είχε αποκτήσει τον 22χρονο χαφ από την Μπόκα το καλοκαίρι με 8.000.000 ευρώ. Φρόντισε ωστόσο να συμπεριλάβει στο συμβόλαιο του παίκτη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 70.000.000 ευρώ.

Τα ρεπορτάζ στο Νησί, μάλιστα, σημειώνουν ότι στο Άνφιλντ είναι έτοιμοι να εξασκήσουν την οψιόν του ποδοσφαιριστή πληρώνοντας στην Πόρτο αυτά που όρισε στην συμφωνία, δηλαδή τα 70Μ. Ο Βαρέλα ήταν εντυπωσιακός στο Champions League κόντρα στην Άρσεναλ, γεγονός που σύμφωνα με την O Jogo έπαιξε ρόλο στην απόφαση της Λίβερπουλ.

Παλιά δεν είχε στον ήλιο μοίρα και τώρα απολύει προπονητή επειδή κοιτά μόνο Champions League

Η μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία της Άρσεναλ κόστισε τελικά παραπάνω από 100 εκατομμύρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK