Η Λίβερπουλ επαναφέρει στόχο του Ιούνη για το 6αρι μετά τα "χουνέρια" της Τσέλσι

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρεψε για τα καλά ο μέσος της Γκλάντμπαχ, Μανού Κονέ, με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να εξετάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η μεταγραφή του αμυντικού χαφ στη Λίβερπουλ μετά το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Μοϊσές Καϊσέδο, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη Τσέλσι και την, όπως όλα δείχνουν μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρομέο Λάβια, για τον οποίο οι μπλε είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για την αγορά του.

Πλέον η Λίβερπουλ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει σε ανάρτησή του πως ένας εξ αυτών είναι και ο άσος της Γκλάντμπαχ, Μανού Κονέ, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για μεγάλο μέρος του καλοκαιριού.

Ο Κονέ βρίσκεται στη λίστα και της Παρί αλλά και της Γιουβέντους, χωρίς προς το παρόν καμία εξ αυτών να έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Η Λίβερπουλ είχε ψηλά στη λίστα της την περίπτωσή του ήδη από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου αλλά τότε το deal δεν προχώρησε, κάτι που δεν αποκλείεται όμως να γίνει το προσεχές διάστημα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κορυφαίος μεταγραφικός στόχος του Τεν Χαχ αντέδρασε στο ποστ νίκης της Γιουνάιτεντ και "τρέλανε" τους πάντες

Μπάγερν: Ο Τούχελ βρήκε τον νέο εκλεκτό για τα γκολπόστ μετά την "χυλόπιτα" του Κέπα

Η Ρεάλ πέτυχε το τέλειο deal με τον Κέπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK