Η Λίβερπουλ επιστρατεύει κι άλλον δανεικό για να καλύψει το κενό του Μάτιπ

Τον Νατ Φίλιπς ενδέχεται να επιστρατεύσει η Λίβερπουλ προκειμένου να λύσει το αριθμητικό πρόβλημα που έχει στο κέντρο της άμυνας μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζόελ Μάτιπ.

Η Λίβερπουλ επιστρατεύει κι άλλον δανεικό για να καλύψει το κενό του Μάτιπ
Ο Νατ Φίλιπς με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Τις υπηρεσίες του Τζόελ Μάτιπ θα στερηθεί ο Γιούργκεν Κλοπ για το υπόλοιπο της σεζόν καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση με την Φούλαμ για την Premier League.

Πλέον η Λίβερπουλ εξετάζει το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη θέση του στόπερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε εσωτερική προσθήκη.

Ο λόγος για τον Νατ Φίλιπς ο οποίος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού για την Σέλτικ με τους "Κόκκινους" να εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον καλέσουν πίσω.

Το deal της Λίβερπουλ με την Σέλτικ για τον παίκτη προέβλεπε τον 6μηνο δανεισμό του με την προοπτική να ανανεωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς αν όλες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες και ο Κλοπ καλείται πλέον να αποφασίσει τι σκοπεύει να κάνει με την περίπτωση του Άγγλου.

Θυμίζουμε πως ο Φίλιπς βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το 2016 και τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού και στις Στουτγκάρδη και Μπόρνμουθ.

Ο Άγγλος στόπερ δεν είναι ο πρώτος που αναμένεται να γυρίσει στα μισά της χρονιάς καθώς τον δρόμο για το Άνφιλντ θα πάρει και ο Φάμπιο Καρβάλιο εξαιτίας του χρόνου συμμετοχής του στη Λειψία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ πήρε πάνω του το θέμα του αντι-Τεν Χαχ και έκανε ραντεβού με πρώην τεχνικό της Τσέλσι

Το αντίπαλο δέος του Κέιν στην Bundesliga είπε "όχι" στην πρόταση ανανέωσης και φεύγει με 17,5 εκατ.

Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Αλάμπα, ποιες οι προθέσεις του

News 24/7

24MEDIA NETWORK