Η Λίβερπουλ κοιτάζει την αγορά για winger εξαιτίας της Παρί, προβληματισμός και στην Μπαρτσελόνα

Τι είναι αυτό που αναγκάζει την Λίβερπουλ να ρίχνει κλεφτές ματιές στην αγορά για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

AZ Alkmaar manager Arne Slot looks on during the Europa League group L soccer match between Manchester United and AZ Alkmaar at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Άρνε Σλοτ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Λίβερπουλ φαίνεται πως μπαίνει σε μία συνθήκη αλέρτ κατά την οποία ο νέος προπονητής Άρνε Σλοτ πρέπει να έχει τα μάτια και τ' αυτιά του ανοιχτά στην αγορά αναλύοντας τα δεδομένα για πλάγιο επιθετικό.

Σύμφωνα με το Liverpool Echo οι Κόκκινοι οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι για το σενάριο αποχώρησης του Λουίς Ντίαζ. Ο Κολομβιανός, όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα, αποτελεί στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν και προσωπικά του μάνατζερ της ομάδας, Λουίς Ενρίκε.

Επίσημα οι Παριζιάνοι δεν έχουν κινηθεί ωστόσο η ιστορία με τον Ντιάζ κρατάει μήνες και βάσει όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται στη λίστα/κλειστό κλαμπ των αθλητών που οι άνθρωποι της Παρί θεωρούν κατάλληλους για να καλύψουν το κενό που αφήνει πίσω του ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Παράλληλα, και η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει πρόβλημα ως προς τον Λουίς Ντίαζ αφού άπαντες στην ομάδα έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτησή του όμως τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης του Κολομβιανού προς το παρόν τουλάχιστον είναι απαγορευτικά για τους Μπλαουγκράνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK