Η Λίβερπουλ τον άφησε στα κρύα του λουτρού, το ίδιο έκαναν και τα "Σφυριά" αλλά εκείνος θέλει ακόμη Premier League

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνσας περίμενε πως μία εκ των δύο ομάδων θα τον είχε επιλέξει, θα πετύχει σε μία 3η προσπάθειά του;

Sporting's coach Ruben Amorim by the bench during the Europa League round of 16, first leg, soccer match between Sporting CP and Arsenal at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
(AP Photo/Armando Franca) AP

Η Λίβερπουλ μπορεί να είχε έρθει σε επαφή με τον Ρούμπεν Αμορίμ, ωστόσο τελικά επιλέχθηκε ο Άρνε Σλοτ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω και μίλησε με την Γουέστ Χαχ, όμως η απόσταση ήταν μεγάλη και φαίνεται πως πλέον η Premier League απομακρύνεται.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί διακαώς να προπονήσει στην Αγγλία, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι το απτό στον ορίζοντα.

Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου

«Κάποια στιγμή φάνηκε ότι ο Ρούμπεν Αμορίμ ήταν ο επικρατέστερος για τη θέση της Λίβερπουλ, αλλά ποτέ δεν ήταν μια τελειωμένη συμφωνία, ποτέ δεν συμφωνήθηκε κάτι. Η Λίβερπουλ μίλησε με την ομάδα του Αμορίμ, είχαν επαφή, καθώς η Λίβερπουλ είχε ενημερωθεί για τις ρήτρες αποδέσμευσης και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του στη Σπόρτινγκ, αλλά ήταν απλά ένας από τους υποψηφίους, ποτέ δεν ήταν μια τελειωμένη συμφωνία, ποτέ δεν υπήρξε προφορική συμφωνία, ποτέ δεν ήταν ο εκλεκτός. Ήταν μια συζήτηση και υπήρχε ενδιαφέρον, αυτό είναι όλο.

«Παρόλα αυτά, ο Αμορίμ θα ήθελε πολύ να δουλέψει στην Premier League. Εξακολουθεί να ελπίζει σε αυτή τη λύση, όπως μου είπαν. Ο Αμορίμ θα αποφασίσει για το μέλλον του τις επόμενες εβδομάδες, αλλά σίγουρα ελπίζει σε μια δουλειά στην Premier League, παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις με τη Λίβερπουλ και τη Γουέστ Χαμ κατέρρευσαν».

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Μόγιες, έχουν πολλούς υποψηφίους στη Γουέστ Χαμ. Ξέρουμε ότι είχαν συνάντηση με τον Αμορίμ την περασμένη Δευτέρα, αλλά... δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία, είναι πολύ μακριά και δεν πρόκειται να συμβεί.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος ο Άμπραμπατ, δεν κατάφερε να πείσει και επιστρέφει Ιταλία

Το σχέδιο της Γιουνάιτεντ για τον Ράσφορντ και το ενδεχόμενο της πώλησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK