Η Λίβερπουλ τον έφερε πίσω άρον άρον αλλά ο Κλοπ τον στέλνει εκ νέου δανεικό

Δανεικός θα παραχωρηθεί εκ νέου στη σεζόν από τη Λίβερπουλ ο Φάμπιο Καρβάλιο λίγο μετά από τη διακοπή του δανεισμού του στη Λειψία.

Η Λίβερπουλ τον έφερε πίσω άρον άρον αλλά ο Κλοπ τον στέλνει εκ νέου δανεικό
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ AP

Τον δανεισμό του Φάμπιο Καρβάλιο στη Λειψία διέκοψε η Λίβερπουλ καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσαν οι "Κόκκινοι".

Πλέον, ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην ομάδα και πλέον, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν προτίθεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της χρονιάς γι αυτό και αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα προκειμένου ο παίκτης να πάρει τα απαιτούμενα παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες της Premier League που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με την Λίβερπουλ να έχει ξεκαθαρίσει πως ούτε προτίθεται να τον πουλήσει.

Με τη Λειψία ο 21χρονος ποδοσφαιριστής κατέγραψε συνολικά 360 λεπτά συμμετοχής ενώ στη Λίβερπουλ βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2022 όταν και αποκτήθηκε αντί του ποσού των 6.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τόσα χρήματα δίνει ο Ράτκλιφ στον Τεν Χαχ για μεταγραφές τον Ιανουάριο

Σκόραρε εις βάρος του Παναθηναϊκού, πήγε στην Χιρόνα και τώρα τον θέλει η Τσέλσι

Μπενζεμά: Μένει ή φεύγει ο Γαλλοαλγερινός από την Σαουδική Αραβία;

News 24/7

24MEDIA NETWORK